Design SImulation Technologies Homepage
Forum Home Forum Home > DST Products > Working Model 2D > Technical
  New Posts New Posts RSS Feed - offset display of components in Working Model
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

offset display of components in Working Model

 Post Reply Post Reply
Author
Message
Chuck Krousgrill View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: Aug 29 2021
Status: Offline
Points: 2
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Chuck Krousgrill Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: offset display of components in Working Model
    Posted: Aug 29 2021 at 2:15pm
I am a long-time user of the Working Model software, dating all the way back to its initial offering 30-some years ago. I have always been very pleased with the simpleness of the simulation setups and the powerfulness of what it can do. In the last month or so, Working Model has started behaving in an odd way, unlike what I have seen in my years of using the application. When a component, such as a motor, is placed on an object, it displays the motor offset in both the vertical and horizontal directions from its actual location. WM knows that the motor is in the correct position as it shows the body rotating about that point, it is only the VIEW of the simulation that shows the offset. This offset is quite distracting when showing the simulation results. 

The only thing of which I am aware that has changed in the last month is the version of Parallels that I use in the Windows emulator for my Mac. Have I inadvertently changed a setting in Working Model that is creating this offset? 

Any advice on this would be greatly appreciated. Thanks.



Edited by Chuck Krousgrill - Aug 29 2021 at 2:15pm
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.03
Copyright ©2001-2019 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.094 seconds.